Polityka prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji
Abyś mogła skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiała się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email i wybraną Nazwę Użytkownika (której będziesz używała na naszej stronie).

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz pisać na forum bądź komentować artykuły.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeśli weźmiesz udział w jednym z naszych konkursów, możemy kontaktować się z Tobą za pośrednictwem poczty elektronicznej.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu. Dane wykorzystywane do wysyłki nagród nie podlegają rejestrowaniu w Systemie, są przez nas wykorzystywane wyłącznie w zakresie koniecznym do prawidłowej wysyłki – i z takim zastrzeżeniem mogą być udostępniane podmiotom dostarczającym nagrody. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich, a uzywane przez Ciebie hasło jest przechowywane w formie zaszyfrowanej.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

  • Ostatnie
  • Popularne
  • Znaczniki
  • Facebook
Dekoral: trendy dekoratorskie na 2017 rok (fot. Dekoral)
Trendy dekoratorskie ewoluują. Zmieniają się style, faktury...
czwartek, Styczeń 19, 2017 - 09:18
Jessica Hart w kampanii bielizny Triumph (fot. mat. prasowe)
Triumph z przyjemnością przedstawia nową kampanię na sezon w...
środa, Styczeń 18, 2017 - 12:23
Kolagen kolagenowi nie równy (fot. mat. prasowe DuoLife)
O kolagenie sporo słyszymy. Jest to jeden z tych składników,...
środa, Styczeń 18, 2017 - 12:09
Sprawdzone sposoby na ból żołądka (fot. depositphotos)
Ból brzucha może pojawić się w każdej chwili – raz łagodny,...
wtorek, Styczeń 17, 2017 - 12:12
(640)
(515)
(492)
(489)
(380)
(358)
(324)
(284)
(254)
(244)
(205)
(202)
(159)
(148)
(111)
(107)
(97)
(92)
(89)
(85)
(74)
(74)
(71)
(70)
(69)
(69)
(68)
(63)
(58)

  

Reklama