grill

Ryby i warzywa coraz chętniej grillowane przez Polaków

27 Kwiecień, 2015
Ryby i warzywa coraz chętniej grillowane przez Polaków (fot. depositphotos)

Lubimy grillować – co do tego nie ma wątpliwości. Wraz z pierwszym poważnym ociepleniem wyciągamy wysłużony grill, papierowe talerzyki i szykujemy się na weekendowe obżarstwo. Jednak czuć powiew zmian. Coraz częściej bowiem na ruszcie lądują nie kiełbasy, a zdrowe ryby i warzywa. Sprawdźmy więc, co grillują Polacy!

Sałatka na szybko do obiadu i na grilla

21 Czerwiec, 2014
Sałatka na szybko do obiadu i na grilla (fot. depositphotos)

Sałatka łatwa i szybka do zrobienia. Może być świetnym dodatkiem do obiadu jak i do mięsa z grilla.

Kotlety mielone z wołowiny i marchewki, pieczone na grillu

17 Czerwiec, 2014
Sezon na grilla zaczął się w najlepsze. Kotlety mielone z wołowiny i marchewki będą na pewno smakowały na świeżym powietrzu. (fot. depositphotos)

Sezon na grilla zaczął się w najlepsze. Kotlety mielone z wołowiny i marchewki będą na pewno smakowały na świeżym powietrzu.

Triki i porady, dzięki którym zostaniesz mistrzem grillowania

18 Maj, 2013
Mawia się, że grillowanie to obok piłki nożnej jeden z naszych sportów narodowych. W sztuce smażenia mięs, jesteśmy jednak o niebo lepsi, niemal tak dobrzy jak sami mistrzowie z Ameryki. (fot. depositphotos)

Mawia się, że grillowanie to obok piłki nożnej jeden z naszych sportów narodowych. W sztuce smażenia mięs, jesteśmy jednak o niebo lepsi, niemal tak dobrzy jak sami mistrzowie z Ameryki. Aby jeszcze bardziej zgłębić tajemnice grillowania zapoznaj się z naszymi poradami i zostań mistrzem grilla!

Grillowe rewolucje

25 Kwiecień, 2013
Pojawiły się, długo przez wszystkich wyczekiwane ciepłe dni. Pierwsze, co przychodzi na myśl z tej okazji, to wiosenne grillowanie – czyli przyjemne spędzanie wolnego czasu na świeżym powietrzu.

Pojawiły się, długo przez wszystkich wyczekiwane ciepłe dni. Pierwsze, co przychodzi na myśl z tej okazji, to wiosenne grillowanie – czyli przyjemne spędzanie wolnego czasu na świeżym powietrzu. Charakterystyczny, dymny aromat, niepowtarzalny smak potraw i świetna atmosfera to czynniki, które tak pozytywnie na nas wpływają.

Wrzuć na luz i… na ruszt - rozpoczynamy sezon grillowy!

19 Kwiecień, 2013
Kulinarna uczta na świeżym powietrzu, w otoczeniu zieleni i w doborowym towarzystwie – marzymy o niej już od kilku miesięcy. Zanim jednak skosztujemy pierwszej w tym sezonie karkówki, warto sprawdzić, czy o grillowaniu rzeczywiście wiemy wszystko. Oto wskazówki, dzięki którym przygotowane przez nas specjały nie będą miały sobie równych!

Kulinarna uczta na świeżym powietrzu, w otoczeniu zieleni i w doborowym towarzystwie – marzymy o niej już od kilku miesięcy. Zanim jednak skosztujemy pierwszej w tym sezonie karkówki, warto sprawdzić, czy o grillowaniu rzeczywiście wiemy wszystko. Oto wskazówki, dzięki którym przygotowane przez nas specjały nie będą miały sobie równych!

Subscribe to grill
  • Ostatnie
  • Popularne
  • Facebook
Właściwości oleju kokosowego. Jak działa na włosy?
Nasze włosy nie potrafiłyby poradzić sobie bez naszej pomocy...
poniedziałek, Styczeń 22, 2018 - 11:29
Rokitnik – naturalny kosmetyk
Rokitnik zwyczajny (inaczej nazywany rokitnikiem pospolitym)...
poniedziałek, Styczeń 22, 2018 - 11:14
Jak wybrać oczyszczacz powietrza do domu?
Wraz z rozpoczęciem sezonu grzewczego powrócił problem smogu...
poniedziałek, Styczeń 22, 2018 - 09:55
Dobry wózek dziecięcy - najwyższa jakość i dobra cena
Wybór wózka dziecięcego nie jest prosty i nawet rodzice posi...
poniedziałek, Styczeń 22, 2018 - 08:43

  

Reklama