Koktajl warstwowy z malinami mango i syropem imbirowym

    -

    Pogoda za oknem nie rozpieszcza, tym bardziej warto przypomnieć sobie smaki lata i wykorzystać sezonowe owoce.

    Koktajle na bazie malin i jeżyn są pyszne i niezwykle proste w przygotowaniu, a na dodatek przywracają wakacyjne wspomnienia.

    Koktajl warstwowy z malinami, mango i syropem imbirowym

    Składniki (na 1 porcję):

    • maliny 50 g,
    • mango 50 g,
    • jogurt typu greckiego (np. od OSM PIĄTNICA 200 g),
    • syrop imbirowy ok. 2 łyzek

    Przygotowanie:

    Zmiksować maliny i mango na mus. Jogurt wymieszać z syropem imbirowym. Przelewać warstwami do szklanego naczynia.

    koktajl warstwowy z malinami mango i syropem imbirowymsm

    Smacznego!

    Udostępnij ten artykuł

    Ostatnie posty

    Ostatnie komentarze

    Nina NA Endometrioza